Ana SayfaKent Müzesi Ziyaretciler ⁞ Huzur Sarayı Sakinlerinin İnegöl Gezisi 21 Mart 2013
Huzur Sarayı Sakinlerinin İnegöl Gezisi 21 Mart 2013 (21.03.2013 )

YILDIRIM BELEDİYESİ HUZUR SARAYI SAKİNLERİ MÜZEDE (21 MART 2013)
Huzur Sarayı Sakinlerinin İnegöl Gezisi
Yıldırım Belediyesi Huzur Sarayı sakinleri, Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle İnegöl’ gezi düzenledi. İnegöl’ün tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etme imkânı bulan Huzur Sarayı sakinlerini, İnegöl Kent Müzesi’nde Belediye Başkanı Alinur Aktaş ağırladı.
Kent Müzesi’nde Huzur Sarayı sakinleri ile tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gerçekleştirilen gezi hakkında yaptığı açıklamasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İnegöl’de kendilerini ağırlamaktan büyük bir keyif duyduklarını belirten Aktaş, Huzur sarayı sakinlerine Kent Müzesi’nin yanı sıra birkaç farklı mekân daha gezdireceklerini söyledi.
“Temennimiz olur ki yaşlılarımız evladı, çoluğu çocuğu ile yaşlansın ama hayatın getirileri farklı şekilde olabiliyor” diyen Aktaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Huzur Sarayı buna cevap veren bir mekân. Bizde de Huzurevi’ndeki binamızda bu hizmeti veriyoruz. Belediyelerimiz bu konuda ciddi bir altyapı oluşturuyorlar. Yıldırımdaki Huzur Sarayı da bunlardan biri. Belediye Başkanımız Özgen Keskin beye de bu imkânlarından dolayı teşekkür ediyorum” diyerek, yaşlılar haftasını kutladı.
Yıldırım’dan gelen yaşlılar da Başkan Aktaş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

» BURSA ÖĞRENCİ MECLİSİ ÜYELERİ KENT MÜZESİ'NDE